Arrangement

Alles wat je weten wil over de spectaculaire auto-motive programma’s van Endorfine Producties. Stuntrijder (M/V) voor 1 dag.

Ook in 2018 werken met 2 verschillende programma’s: Fast and Furious en Stuntrijden 2018. Voor het Fast and Furious programma ben je in totaal 1,5 tot 2 uur te gast in onze Endorfine Zone. Voor het Stuntrijden 2017 is dat zo’n + 2,5 uur. Deze tijden zijn inclusief de introductie en instructies.

Mocht je nog twijfelen of onze programma’s wel leuk zijn dan adviseren we je even de klanttevredenheid en reacties van de stuntrijders die je voorgingen te checken in onze Wall of Frame. Apetrots zijn we!

Stuntrijden wordt in de filmwereld PD (precision driving) genoemd. Slippend aan de handrem weet jij exact waar je naartoe stuurt en parkeer jij de auto op de handrem precies waar je deze hebben wilt. Durf jij het aan?!

Stuntrijden 2018

Bolderweg 2, 1332 AT ALMERE.

Ook komend jaar rijden we weer in het midden van het land. Wederom een zeer spectaculair gaaf programma op onze eigen locatie in Almere. Vanaf 1 t/m 10 personen. Grotere groep? Geen probleem gaan we regelen!

Programma, data en tijden.

We rijden in de weekenden zowel op zaterdag als op zondag.
Het stuntrijden plannen we bij voorkeur om 10.00 uur en om 13.30 uur.

Een sessie duurt, incl. briefing ca 2,5  à 3 uur.

Per sessie maximaal 10 deelnemers. Kom je met een groep en ben je met meer personen dan vinden we samen een oplossing. Daag ons vooral uit!

Voor groepen is het stuntrijden ook mogelijk op doordeweekse dagen. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Clinics in dit programma:

  •  90°  Op de handrem inparkeren / 90° box parking
  • 180° Op de handrem inparkeren / 180° box parking
  • 180°  Chicago U-Turn
  • 180°  Voorwaarts slippen en achterwaarts parkeren / Forward spin + Reverse Parking

*LET OP: bij vorst en kans op gladheid kiezen wij voor veiligheid. Het stuntrijden zal dan in overleg verzet worden of worden vervangen worden door een of meerdere workshops uit het stuntman programma.

Fast and Furious

Bolderweg 2, 1332 AT ALMERE

Speciaal voor de beginnende Stuntman. De basis technieken voor het slippen en driften!

Leet het 180° inparkeren met een hydraulische handrem. Zo gaaf om te doen!’

Maar we gaan verder! Heb je het 180 inparkeren onder de knie dan gaan we door met de fameuze ‘Chicago U-Turn’. En dat allemaal leren in slecht’s 1 1/2 uur tijd! Niet eenvoudig maar wel te doen weten wij uit ervaring.

Vanaf april t/m oktober, wekelijks in de weekenden zowel op zaterdag als op zondag 2 sessies mogelijk, respectievelijk  om 10.00h. en om 13.30h. Per sessie inclusief briefing  1,5 uur.

Per sessie maximaal 10 deelnemers. Ben je met meer personen? Geen punt, gaan we samen met jou naar alternatieven kijken.

Workshop onderdelen:

  • 180° Op de handrem inparkeren / 180° box parking
  • 180° Chicago U-Turn

Op deze locatie is het tevens mogelijk om met iets grotere groepn te rijden!

Uitleg van de workshops. Tsja, dít leer je niet

bij een (anti) slipcursus.

Natuurlijk is een slipcursus, of liever gezegd, een anti-slipcursus best wel leuk en zeker nuttig om te doen. Maar als het om echte autobeheersing gaat moet je natuurlijk bij Endorfine.nl zijn. Ervaren instructeurs staan o.l.v. Henk Wams, een van de beste stuntmensen uit Nederland!  Geen gooi en smijtwerk maar echte autobeheersing of zoals dat in de stuntindustrie heet: Precision Driving (PD). Precies daar een slip inzetten waar jij wil en de BMW er ook weer uithalen op het goede moment, dat is waar het om gaat!

180° Handbrake Parking / 180° Voorwaarts inparkeren op de handrem.

Je ziet dit regelmatig in films of commercials. En als je dan denkt “Hoe flikken ze dat toch?” dan heb je binnenkort het antwoord op je vraag. We gaan het je niet alleen vertellen maar je ook leren hoe je dat kunt doen. Helaas is een gewone handrem vaak niet voldoende, vandaar dat onze BMW’s beschikken over hydraulische handrem.

90° Inparkeren op de handrem / 90° boxparking

Heb je het 180° inparkeren op de handrem onder de knie dan gaan we naar het  ’90° BOXPARKING’. Op zich lijkt dat een stapje terug van het 180° parkeren maar niet is minder waar. Net even sneller handelen en een iets andere techniek!

180° Voorwaarts slippen en achterwaarts parkeren / 180° forward spin & backward parking

Zo, en nu genoeg gespeeld…Nu echt aan het werk. De Chicago U-Turn heb je nu waarschijnlijk wel onder de knie. Klaar voor de volgende uitdaging? 180° voorwaarts slippen tegelijkertijd achterwaarts tussen 2 tonnen inparkeren. Uiteraard doen we het een keertje voor. Mochten wij dan een ton raken krijgen alle deelnemers een frisje of een biertje. Raak jij een ton dan krijgen wij een biertje :-). Oke, dit is de volgorde… Aanrijden, koppeling in en insturen. Zodra je net over de 90° graden bent de handrem eraf, even de voetrem aantippen en achterwaarts inparkeren! YEAH! Cheers!